IMG_1058
feilfin

feilfin

  • Jeg har fått mer tid sammen med størstemann. Gud veit jeg har savna henne! Å skulle ta vare på en baby, og samtidig være tilgjengelig for toåringen sin på en måte som alle er fornøyd med, har vært og er fortsatt krevende. Men jeg merker at vi beveger oss i riktig retning.
  • Kjolevær. Hurra og mer av det, vær så snill!
  • Veldig, veldig mange idéer i pæra. Øvelsen er å nyte at de er der, og ikke bli slått i bakken av dem. Det er et eget blogginnlegg, nesten; å ramse opp alle idéene mine og tanker omkring hvorvidt de skal, vil eller bør realiseres. Noen ganger føler jeg at det nettopp er fordi jeg har så mange idéer at jeg sjelden kommer i gang med noe som helst. Dét, og perfeksjonisme.
  • Balkongen er snart ferdig innreda, og for en som aldri har hatt balkong før så er det stor stas. Har dog ikke hatt muligheten til å bruke den noe særlig…men sommeren er fortsatt ung. #feilfinflytter
  • Oppdager at jeg heller mot å like sommeren fremfor all time fave høsten. Det er også et eget blogginnlegg; det er nemlig mer komplisert enn man skulle tro. (Men jeg er ikke heeeelt sikker, så kanskje jeg velger begge.)
  • En instagramprofil som gir meg så mye inspirasjon og overskudd; Jaimee driver vintagebutikk på nett og fra bobilen sin sammen med mannen Adam. Hvis jeg kunne levd flere liv, ville jeg ha testa hennes, for det ser ut som en lek! Hun har så kreativ teft og er i sitt rette element. Og de har nettopp gifta seg forresten, noe som så veldig feilfint og utradisjonelt ut; #youandmeesince2003

Del dette innleget

Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Share on print

Siste innlegg

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.