påske
feilfin

feilfin

Er det flere som savner den litt gamle måten å blogge på? I alle fall den gamle måten jeg pleide på blogge på:) Man tok liksom bare litt tilfeldige bilder av det som var rundt seg, og så var det ikke så mange ord nødvendigvis – men likevel mye mat for øynene og sjelen. Jeg prøver meg på et sånt innlegg her; a la påskespesial!

På den ene veggen på kjøkkenet har min lille, store kunstner fått sin egen gallerivegg. Da hun kom hjem med denne fra barnehagen var hun så gira på å gi den til meg, at hun nesten sprakk. Hun er inne i en periode nå hvor det er stort fokus på alt som er skummelt (hun sier det ordet og hele ansiktet hennes endrer seg – munnen blir til en trutmunn og hun ser dels oppglødd ut og dels skremt ut), og dette maleriet var ment å være skikkelig skummelt. Det er gøy å se at hun nå maler mer figurativt; at hun helt sikkert føler større mestring i det å tegne og male det hun har sett for seg i hodet sitt. Jeg har døpt maleriet Påskekrim og elsker det selvsagt!

På kjøkkenbordet har vi pynta gåsunger med påskepynt. Det er en egenskap jeg har blitt mer og mer takknemlig for hos meg selv, og som jeg klapper meg selv på skulderen for – det at jeg veit akkurat hva jeg liker, og at jeg sørger for å omringe meg med (uten unnskyldninger) akkurat hva jeg liker. Påskepynten vår består i disse gamle trefigurene fra Etsy (kjøpt i fjor), og to garndottfugler og små påskekyllinger som stammer fra barndomshjemmet mitt (jeg kan til og med huske hvilken skuff de pleide å ligge i).

Saken er at jeg blir i så utrolig godt humør når jeg ser de grenene på bordet, og den fargerike gjengen som dingler ned fra dem. De er ikke trendy eller “riktige” på noen måte…akkurat som jeg liker det.

Størstemann liker å snakke til de ulike harene, og passe på at mammakaninene ikke henger så langt borte fra babykaninene osv. “Dette er pappa’n!” kan hun si, og så må han flyttes nærmere kjernefamilien og vips så er mesteparten av pynten samlet på ett sted og alt er vindskjeivt…akkurat som det skal være:)

Jeg håper alle har en nydelig påske og at dere får fylt på solkontoen og alle ander gode kontoer som påsken har å by på.

Del dette innleget

Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Share on print

Siste innlegg

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.