fingerprint
feilfin

feilfin

2014:
Opptak på Iphone sittende i lotusstilling med gitaren oppi senga. Redd for å plage naboer med for høy gitarspilling eller synging. Stjålne videoklipp fra YouTube som er klippa sammen på nytt, fordi jeg fikk et bilde i hodet på hvordan jeg ønsket at musikkvideoen min skulle ha sett ut. (Men engstelig for å komme i fengsel pga copyright, så mye mulig jeg sletter den innen kort tid – uæ!)

Men ja. Godt nok. Og noe jeg veit at jeg veit.

2011:
Låt skrevet på morgenen 23.juli, spilt inn på samme måte som over – og video lappet sammen samme kveld. Sekundet jeg publiserte den dagen etterpå lå jeg i fosterstilling på sofaen og var så skrekkslagen (og i flere dager etterpå). Er det ikke helt IDIOTI?! Etter den verste terrorhandlingen på norsk jord, så klarer likevel den primitive angsten å slå inn fordi jeg deler noe jeg har laga og er redd for hva folk vil si – sånn type angst føles så EKSTREMT navle og egoistisk! Jeg fjerna videoen igjen senere i 2011, men lar den få en ny vår nå.

For noe er nok. Og noe jeg veit er at den låta faktisk traff et par mennesker, på samme måten som den traff meg da jeg skrev den.

Og jeg deler alt sammen fordi jeg snart er for gammel til å være så himla feig.

Del dette innleget

Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Share on print

Siste innlegg

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.