sproutedfaces
feilfin

feilfin

Inspirert av mine bloggvenner Mathilde og Sophie, så har jeg lyst til å bidra med noe grønt og spirende i disse vårtider. Det er heller trist ute på balkongen her enda, men noe morsomt er på vei til meg i posten + at jeg har noen planer om hva jeg vil gjøre i en hage (som jeg jo må få meg på sikt). Så her kommer litt smått og godt som jeg har funnet på Etsy i det siste:

Leire ansikter frø
1. De morsomste og mest kunstneriske “sprouting faces” jeg har sett! Måtte selvsagt rett i handlekurven og er på vei til postkassa mi nå. Makan til kul kreasjon. Jeg gleder meg til å vise dem til barna og til å sende noen fjes til folk i posten:) Fra fantastiske Kelsey Pike.


2. Nå er jeg litt over gjennomsnittet, tror jeg, glad i farger – og grønnsaker er jo en fryd for øyet. Men disse grønnsakene er i en klasse for seg selv. Hallo lilla brekkbønner og regnbuegulrøtter! (*Taster desperat “landlig beliggenhet” på Finn*) Slike frø kan man sikkert enkelt få tak i andre steder også, men disse er fra Smart Seeds Emporium


3. Da jeg ramla over dette tenkte jeg selvsagt på Sophie og at hun sikkert med enkle grep kunne laget noe liknende! Så smart og FINT med knebeskytterunderlag med vakkert (og vaskbart) trekk, til når man driver i bedene. Og for en fin, liten gave til en som er glad i hagearbeid. Dette er fra Homegrown handmade.

Det var det jeg rakk for denne gang. GOD HELG – og hagearbeid (om så kun i fantasien)!

Del dette innleget

Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Share on print

Siste innlegg

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.