Brodering nærbilde
feilfin

feilfin

Som lovet i dette innlegget, skulle jeg vise frem feilfine kreasjoner etter hvert som de ble ferdige. Jeg tenkte det kunne være litt morsomt å lese om hva som var inspirasjonen bak idéen, og hvordan jeg gikk frem. Ja? Here goes!

Først ut er denne fargerike (bare å bli vant til det fra denne kanten) kreasjonen. Det er rett og slett akrylmaling på strie, med den mest tilfeldige og eksperimentelle håndbroderingen jeg kunne lire av meg. Inspirasjonen kom fra å ha sett et bilde på instagram, hvor jeg falt for kombinasjonen av sirkler og streker, og hvordan disse var brutt opp i ulike farger.

Kan jeg bare skyte inn at jeg skulle ønske det var flere slike vegger å oppdrive på norsk jord? Hvis det var en stilling, så kunne jeg godt tenkt meg å reise rundt i landet og finne triste vegger som trengte en sprut med farge og mønstre. Jeg blir ivrig bare av å tenke på hvor mange fine instagrambilder folk hadde fått ut av det:)

Det jeg likte aller best med dette håndarbeidsprosjektet var at det sannsynligvis er noe av det mest feilfine jeg har skapt. Da tenker jeg på at jeg satte i gang med en gang, uten å komplisere ting. Jeg fulgte intuisjonen min og lot det stå til, og jeg lot meg ikke stoppe av tanker om hvorvidt det ble fint, pent eller perfekt. Jeg lagde det til meg selv og for meg selv, og jeg koste meg veldig de få minuttene av gangen jeg hadde mulighet til å pusle med det. Broderingen spesielt var totalt freestyle (det er en grunn til at jeg ikke viser baksiden!). Jeg bare kjørte på med de tråene jeg hadde samlet opp over en lengre periode (for brodering har jeg hatt lyst til å drive med lenge, lenge), og broderte det som falt meg inn. Det var en deilig befriende prosess!

Når jeg ser på denne “hoopen” som henger på veggen, så er jeg helt sikker på at det ikke finnes makan. Jeg vet også at den fungerer som en slags menneskesil; at de som legger merke til den og blir nysgjerrige er de jeg har noe til felles med. Dette noe som er så vanskelig å beskrive i ord. Og det er vel akkurat det kunst kan hjelpe oss med?

Takk for at jeg fikk dele!

Del dette innleget

Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Share on print

Siste innlegg

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.