feilfinstrikker
feilfin

feilfin

Jeg går rett på sak; her er ting jeg skulle ha strikka, men siden evnene mangler så kjører jeg heller på med noe jeg føler jeg er ganske så god på: feilfin bruktfunn fæsjen!


Først ut er denne gule gladsaken, hvor selger har stylet den klassisk med mørke jeans til = kan ikke gå galt. Hva gjelder strikk, og cardigans/jakker spesielt, så elsker jeg oversize. Til denne jakka hadde jeg digga lyse jeans, stripete overdel og et eller annet massivt tilbehør, aller helst i lavendel –  et Nordlysarmbånd hadde garantert gjort susen (*ørliten reklame for egen butikk der!*). Jakka er til salgs på Etsy her.

Et strikket pencilskjørt? Jepp! Og med knapper og høyt liv?! Halleluja. Dette var ikke i min størrelse, men noterer meg å jakte videre. Til dette skjørtet hadde jeg tatt en tynn, lys olaskjorte oppi, og hvis jeg var heldig å ha noe sånt liggende; brukt et gammelt, smalt underskjørt med blondekant nederst under, så knepper man opp så mange knapper man er bekvem med et voilá! Sleng på et par røde conversesko (sannsynligvis med ketchupflekker på), som en skarp kontrast til det bugunderrøde. Skjørtet finner du her.

Nå begynner sikkert folk å falle fra, men heng med videre – om ikke annet for moro skyld. Denne genseren er klassisk feilfin; farger, mønster OG tekstur! Hurrastemning!  Denne ville jeg ha tonet ned med oppsatt hår à la en hårball, sorte jeans med høyt liv og et par perleøredobber med funky vri fra Tebrødjournalen.

Hvis du mestrer å lage cateyes på deg selv (jeg: aldri i mitt liv fått det til), så tar det genseren til nye høyder.

Gladsaken finner du her her!

Til slutt; den perfekte søndagsgenseren! Sleng den på og snurr et ensfarget skjerf rundt halsen (sort er kult – syrin enda bedre) + de buksene du trives best i = avslappa men fullstappa feelgood.

Vær så snill og ikke kjøp den før meg her.

Feilfin fæsjen over og ut:)

Del dette innleget

Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Share on print

Siste innlegg

2 Responses

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.