stephenwest
feilfin

feilfin

(source)

Jeg elsker internett av det faktum at det er en kilde til uendelig mye inspirasjon og glede for meg. Til tross for at internett på mange måter kan få oss til å bli likere, så har jeg funnet og fortsetter å finne unike innslag av mennesker og konsepter som av ulike årsaker får hjertet mitt til å banke litt ekstra. Jeg tenkte å dele dem her, som de feilfine forelskelsene de er!

For meg er Stephen West et forbilde på hvor GØY man kan ha det her på kloden. Han inspirerer meg grenseløst fordi han utfolder seg grenseløst; gutten som studerte dans da han vokste opp og som overførte samme energi til strikkepinnene. Alt han gjør gir meg et løft og inspirerer meg utover det vakre han strikker og designer – for han er en ekte livsdesigner: et menneske som har tatt livet sitt i egne hender fra en imponerende ung alder, og gitt seg selv friheten til å være akkurat hva og den han vil (min konklusjon og vurdering i alle fall). Når jeg ser på disse videoene glemmer jeg alt som suger i verden (og for tida synes jeg verden er blitt så jævlig skummel og idiotisk – kan nyhetene ta sommerferie?!) og blir oppriktig lykkelig over det fantastiske potensialet som ligger i hvert enkelt menneske, meg selv inkludert.

Så vær advart: dette mennesket kan gi deg så mange nye impulser at du ikke helt veit hva som nettopp hendte (les: bestille en masse garn du ikke veit hva du skal gjøre med annet enn å kose, lukte og se på). Og hvis synet av vitaliteten hans en stakket stund skulle rulle over i en kjip følelse av at han har noe du ikke selv har oppnådd enda – gjenta dette mantraet etter meg: jeg velger å bli inspirert enn deprimert! Og Stephen gjør det så enkelt for oss å heia på han; så mye han gir av seg selv, og med så smart og fin humor.

Jeg. ELSKER. han.

 

 

Del dette innleget

Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Share on print

Siste innlegg

2 Responses

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.