ReflectSherri10
feilfin

feilfin

(source)

Jeg elsker internett av det faktum at det er en kilde til uendelig mye inspirasjon og glede for meg. Til tross for at internett på mange måter kan få oss til å bli likere, så har jeg funnet og fortsetter å finne unike innslag av mennesker og konsepter som av ulike årsaker får hjertet mitt til å banke litt ekstra. Jeg tenkte å dele dem her, som de feilfine forelskelsene de er!

I dag ønsker jeg kort å introdusere enda et kreativt menneske som lar friheten til å feile ta henne i fantastisk frie og fargerike retninger. Sherri har egen blogg og bok, og sistnevnte har jeg ofte fremme for å lese om hennes filosofi rundt det å sy og quilte, men strengt tatt mest for å studere hennes visuelle tekstilunivers. Det er noe som blir tydeligere for meg jo eldre jeg blir, at den røde tråden i mitt liv (bokstavelig talt) er en nesten smertefull skapertrang. Jeg har lyst til å lære meg absolutt alt, og jeg har lyst til å dele det med alle! Å sy tepper appellerer veldig til meg fordi det er store lerreter å utfolde seg på; man kan smelle sammen mange forskjellige mønstre, farger og former – og at det ender opp med å være både vakkert og varmt, det er kunst for sjel og kropp. Sherri Lynn Wood

(source)

For å bli litt bedre kjent med henne og det hun gjør anbefaler jeg dette intervjuet og å ønske boka hennes til under juletreet. (Jeg bestilte min fra Amazon.) Jeg liker spesielt godt at hun har gjort så mye forskjellig, og fortsetter å leke seg med nye prosjekter. Et av dem er at hun lager tepper av klærne til personer som er gått bort, og har det som en terapiform for de etterlatte til å ta farvel på, samtidig som at man får muligheten til å skape og ta med seg noe nytt, nært og meningsfullt i prosessen. Jeg føler nok at det er en spesiell gave å ha som kunstner og håndverker; når man klarer å skape noe for og med andre, og at produktet blir levende gjennom å faktisk bli brukt…Vi quiltes med andre ord!

Del dette innleget

Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Share on print

Siste innlegg

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.