mary-randolph-carter-897x504
feilfin

feilfin

(source)

Jeg elsker internett av det faktum at det er en kilde til uendelig mye inspirasjon og glede for meg. Til tross for at internett på mange måter kan få oss til å bli likere, så har jeg funnet og fortsetter å finne unike innslag av mennesker og konsepter som av ulike årsaker får hjertet mitt til å banke litt ekstra. Jeg tenkte å dele dem her, som de feilfine forelskelsene de er!

Først ut er denne rå dama; Mary Randolph Carter. Hvis du er over 50 år og trenger en dame i ryggen for å beholde det lange håret ditt; slutt å lete. Du vil være i et særdeles godt selskap! Jeg elsker alt ved denne dama. Hun er et kunstverk, og gjør meg interessert og nysgjerrig – og himla inspirert! Alle eksempler på at livet ikke slutter å være fargerikt og kreativt når man blir eldre er gull verdt for meg. Jeg håper jeg utvikler meg mer i denne retningen selv også; at jeg blir mer av meg selv enn mindre. Hennes stil er ikke for alle, men den appellerer til oss som elsker skattejakter, som samler på gamle ting som ikke har noen annen (men kanskje den viktigste?) verdi annet enn at de gjør oss glade, som ikke skiller seg ut som et mål i seg selv, men som er tro til å uttrykke livet sitt slik som de føler seg kallet til.

Men la henne snakke for seg selv! Her er to filmsnutter som er fullstappa av hennes eklektiske univers og livsfilosofi:

 

Starting a little series where I share my loves from around the internet. First off is the brilliant Mary Randolph Carter. The youtube videos speak for themselves.

Del dette innleget

Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Share on print

Siste innlegg

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.