finnskårderudomskam
feilfin

feilfin

og da snakker jeg ikke om TV serien.

Jeg tok bilde av dette avsnittet fra et større intervju med Finn Skårderud, men jeg husker ikke fra hvilket magasin. Jeg satt på legekontoret og ventet på svangerskapskonsultasjonen min. Jeg tok bildet og sendte det på mms til en venninne som er min annen. 

Når jeg leser disse ordene, så føler jeg enorm lettelse og håp; jeg tror det er følelser som vekkes hos de fleste av oss? Skårderud beskriver mer eller mindre hva jeg håper å være for barna mine; barna mine først og fremst, men også for alle andre viktige mennesker i livet mitt. Men hvordan kommer jeg meg dit, hvis jeg kanskje ikke enda er der?

Øve, øve, øve. Prøve, prøve, prøve.
Tryne og stå i det.
Tryne og tåle det.
Tryne og be om hjelp.
Tryne og be noen andre tåle meg.

Om og om igjen, til jeg kan det ut og inn. For det er akkurat som det afrikanske ordtaket; at man skal være veldig skeptisk til en naken person som tilbyr deg skjorta si. Ordene til Skårderud derimot; de kjøper jeg.

Del dette innleget

Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Share on print

Siste innlegg

2 Responses

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.