Alice-in-Paris_Tastemade
feilfin

feilfin

Jeg ramla over disse sjarmbombene av noen småfilmer på Tastemade, og er så glad for at de er blitt gratis for alle på YouTube. Den første serien om Alice in Paris er Ameliéinspirerte episoder hvor Alice tipser om de aller beste (og ukjente) stedene å spise, oppleve og se i Paris. Jeg har kun vært i Paris én gang, og jeg følte meg så klønete og fremmed der. Men etter å ha sett disse snuttene så fikk jeg lyst til å gi det et nytt forsøk.

Hurra og heldigvis har de begynte å legge ut episoder fra sesong 2 – og jeg legger ved de to nyeste episodene her, for de er bare så brilliant laget (og blir så imponert over skuespillertalentet til lille Alice – se alt hun uttrykker uten et eneste ord!).

Og i denne episoden om søsteren sin…sjekk fargene! Fargene i den episoden gjør meg heeeeeelt ør!

Bon appétit!

Del dette innleget

Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Share on print

Siste innlegg

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.